• Belangrijke mededeling
 • Door het Coronavirus (COVID-19) wordt iedereen geconfronteerd met maatregelen die het dagelijks leven en de omgang met elkaar ernstig verstoren. Graag vertellen wij u hoe wij omgaan met deze situatie.

  Onze showroom en werkplaats blijven gewoon open tijdens onze reguliere openingstijden en uw geplande afspraak kan doorgaan. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en worden alle voorschriften opgevolgd.

   Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verspreiding zo goed mogelijk tegen te gaan:
  • Wij schudden geen handen, houden afstand en geven voorkeur aan communicatie via telefoon of e-mail;
  • Onze medewerkers zijn klachtenvrij. Mocht een medewerker klachten krijgen, zal hij/zij direct worden verzocht om naar huis te gaan.
  • Heeft u de komende tijd een afspraak en heeft u klachten? Wij verzoeken u dan telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen uw afspraak verzetten of uw auto kosteloos ophalen.
  • Wij verzoeken u betalingen zo veel mogelijk elektronisch te voldoen.
  • Graag geen andere sleutels dan alleen uw autosleutels af te geven.

  • Desinfectie maatregelen:
  • Deurgrepen, stuurwielen, versnellingspoken, handremmen en sleutels worden ontsmet. Dit gebeurd zodra u uw auto brengt en opnieuw als u uw auto ophaalt. En geldt ook voor leen- en huurauto’s en voertuigen waarin proefritten worden gemaakt.

  Extra service
  Kunt of durft u de deur niet uit, dan kunnen wij uw auto kosteloos bij u ophalen en weer terug brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan ook de desinfecterende handelingen verrichten.

  Met vriendelijke groet,
  Autobedrijf Kooy

Trekhaak montage

Heeft u een trekhaak nodig voor uw personenauto of bedrijfsbus ?

Wij kunnen deze voor u goed, snel en vakkundig monteren in welke maat en merk dan ook.

Wij maken deel uit van trekhaken.nl waar wij montagepartner van zijn. Hier kunt u heel eenvoudig kijken welke trekhaak het best bij uw eisen past en wat het kostenplaatje gaat worden.

Zowel een vaste als een afneembare trekhaak kunnen voor u gemonteerd worden in combinatie met een 7 polige stekker (fietsdrager/aanhangwagen) of een 13 polige stekker (caravan). Ook is er de mogelijkheid om voor een jeager of multicon-west aansluiting te kiezen.

In leren en activeren (constante spanning) en de welbekende witte kentekenplaat horen daar natuurlijk ook bij. U heeft daar verder geen omkijken meer naar.

In een dag geregeld en geactiveerd en wilt u gebruik maken van (kosteloos) vervangend vervoer laat het ons dan even weten.

Overtuig uzelf en vergelijk onze prijs met die van anderen en dan kunnen we eigenlijk nu al zeggen tot gauw!Klik op de afbeelding voor een offerte

trekhaak.nl