• Belangrijke mededeling

  • Wij houden ons aan de door de RIVM opgestelde Coronavirus (COVID-19) maatregelen, als u dat ook doet, kunnen wij zonder risico ons werk voor u doorzetten!

    Met vriendelijke groet,
    Autobedrijf Kooy

Financiering: Wij helpen u graag op weg

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen een deel van of het hele aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen. Een betrouwbare organisatie die contact met 15 verschillende banken onderhoudt en altijd in staat is de meest gunstige en betaalbare afbetalingsovereenkomst te offereren.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor DTC Financieringen, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten.

Dat geld lenen geld kost, dat wist u natuurlijk al. U kiest immers ook voor extra gemak, waar wij u graag mee van dienst zijn.

Klik voor meer informatie op onderstaande link:
www.dtc-direct.nl