• Belangrijke mededeling
 • Door het Coronavirus (COVID-19) wordt iedereen geconfronteerd met maatregelen die het dagelijks leven en de omgang met elkaar ernstig verstoren. Graag vertellen wij u hoe wij omgaan met deze situatie.

  Onze showroom en werkplaats blijven gewoon open tijdens onze reguliere openingstijden en uw geplande afspraak kan doorgaan. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en worden alle voorschriften opgevolgd.

   Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verspreiding zo goed mogelijk tegen te gaan:
  • Wij schudden geen handen, houden afstand en geven voorkeur aan communicatie via telefoon of e-mail;
  • Onze medewerkers zijn klachtenvrij. Mocht een medewerker klachten krijgen, zal hij/zij direct worden verzocht om naar huis te gaan.
  • Heeft u de komende tijd een afspraak en heeft u klachten? Wij verzoeken u dan telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen uw afspraak verzetten of uw auto kosteloos ophalen.
  • Wij verzoeken u betalingen zo veel mogelijk elektronisch te voldoen.
  • Graag geen andere sleutels dan alleen uw autosleutels af te geven.

  • Desinfectie maatregelen:
  • Deurgrepen, stuurwielen, versnellingspoken, handremmen en sleutels worden ontsmet. Dit gebeurd zodra u uw auto brengt en opnieuw als u uw auto ophaalt. En geldt ook voor leen- en huurauto’s en voertuigen waarin proefritten worden gemaakt.

  Extra service
  Kunt of durft u de deur niet uit, dan kunnen wij uw auto kosteloos bij u ophalen en weer terug brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan ook de desinfecterende handelingen verrichten.

  Met vriendelijke groet,
  Autobedrijf Kooy

Airco Service

Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats kunnen wij al het onderhoud aan u auto/bus verzorgen. Wij zijn en blijven up to date over de nieuwste technieken en kunnen ook voor uw nieuwe auto het onderhoud uitvoeren met behoud van de fabrieksgarantie.

Eventuele storingen kunnen wij direct uitlezen en traceren. Wij beschikken over de meest geavanceerde uitleesapparatuur waarmee snel de juiste storingsdiagnose gemaakt kan worden.

Fabrieksonderdelen kunnen wij via het dealernetwerk online bestellen en hebben deze onderdelen dan ook vaak dezelfde dag nog in huis. Dit gebeurt aan de hand van het chassis nummer oftewel indificatie nummer van u auto, zodat altijd het identieke onderdeel op u auto wordt gemonteerd.

Er wordt altijd met fabrieksintervallen omtrent het onderhoud gewerkt,dit betekend dat de beurt zich aanpast aan uw huidige kilometerstand. Daar waar het in de regel klein of groot onderhoud nodig is, wordt vanuit de fabrieken bij bepaalde kilometerstanden extra werkzaamheden verwacht. Wij kunnen dit voor uw nazien,en u hier in adviseren.

De onderhoudslijst wordt in zijn geheel nagelopen en gecontroleerd zo weet u dat uw auto weer in top conditie is en daar veilig de weg mee op kan.

Als u uw auto weer af komt halen bij ons krijgt u nogmaals een duidelijke uitleg van wat er aan uw auto is uitgevoerd. Wij bewaren ten alle tijde de oude (vervangen) onderdelen en deze laten wij graag aan u zien zodat u kan zien hoe een bepaald onderdeel aan vervanging toe was en wij de reparatie kunnen onderbouwen.

APK keuring is gratis i.c.m grote onderhoudsbeurt en tevens kunt u gebruik maken van kosteloos vervangend vervoer. Prijzen voor het onderhoud verschillen per merk en type.Wilt u vooraf weten wat de beurt aan u auto gaat kosten maken wij graag een offerte voor u.

Al onze reparaties gebeuren conform de BOVAG voorwaarden welke terug te vinden zijn op de BOVAG website.