Bij ons kunt u ook terecht voor uw APK keuring voor Benzine, Hybride en Diesel voertuigen.

De afspraak kan rechtstreeks telefonisch bij ons gemaakt worden (030-6621231) of via onze website onder het kopje A.P.K. APK afspraken kunnen alleen op werkdagen (ma t/m vr) uitgevoerd worden.

De R.D.W stuurt u ruimschoots van tevoren een schrijven toe dat uw voertuig aan de APK toe is, tevens sturen wij zelf naar onze klanten binnen een straal van 15 kilometer een extra APK alert toe. Wilt u graag weten tot wanneer de APK vervaldatum van uw auto is, kunt u uw keuringsrapport raadplegen of uw vervaldatum controleren via rdw.nl. Uiteraard kunt u dit ook bij ons navragen.

Werkwijze:
Onze receptionist neemt u auto in en uw auto wordt door onze keurmeester nagezien op de APK punten. Dit neemt ongeveer een half uur tijd in beslag. Is uw auto in orde dan volgt het afmelden (goedkeuring) via de R.D.W. site. Hierna krijgt u een nieuw APK rapport van ons mee met hierop de nieuwe APK vervaldatum. Houdt u er rekening mee dat er soms een steekproef gedaan kan worden en hier een extra tijdslimiet aan zit van maximaal 1 1/2 uur.

Mocht onverhoopt uw voertuig niet aan de APK eis voldoen dan nemen wij contact met u op. Wij gaan dan met u als eigenaar overleggen wat de situatie is en wat er eventueel vervangen of gerepareerd dient te worden. Uiteraard volgt daar een prijsopgave bij en de termijn dat uw auto weer gereed is.

Tevens bestaat er de mogelijkheid dat bepaalde onderdelen aan uw auto in de z.g.n advies code (AC) vallen. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen (remmen/banden/ophanging/chassis) slijtage hebben ondervonden. Wij moeten u op hoogte brengen welke onderdelen er spoedig aan vervanging toe zijn, maar tijdens deze apk keuring (momentopname) nog wel aan de wettelijke eis voldoen. Besluit u de AC codes niet te laten vervangen/repareren wordt hier een melding op u nieuwe APK rapport van gemaakt. 

Belangrijk te melden is dat uzelf nagaat hoeveel kilometers u ongeveer naar uw volgende APK of onderhoudsbeurt gaat rijden en laat u hierbij goed adviseren door ons of deze slijtgevoelige onderdelen u in de toekomst geen problemen kunnen gaan opleveren. Want veiligheid staat uiteraard voorop!

Als u uw auto weer af komt halen bij ons krijgt u nogmaals een duidelijke uitleg van wat er aan uw auto is uitgevoerd. Wij bewaren ten alle tijde de oude (vervangen) onderdelen en deze laten wij graag aan u zien zodat u kan zien hoe een bepaald onderdeel aan vervanging toe was en wij de reparatie kunnen onderbouwen.

Duidelijkheid staat bij ons hoog in het vandel en de ervaring wijst uit dat de consumenten dit erorm waarderen.

Prijzen:

APK Benzine € 39,95* (Incl Milieumeting OBD en deeltjestest, excl BTW)
APK Diesel € 74,95* (Incl Milieumeting OBD en deeltjestest, excl BTW)
APK i.c.m Groot Onderhoud      € gratis**


* Prijs is inclusief afmeldkosten en BTW
** Prijs is exclusief afmeldkosten en BTW

Al onze reparaties gebeuren conform de BOVAG voorwaarden welke terug te vinden zijn op de website van de BOVAG


Share