• Belangrijke mededeling
 • Door het Coronavirus (COVID-19) wordt iedereen geconfronteerd met maatregelen die het dagelijks leven en de omgang met elkaar ernstig verstoren. Graag vertellen wij u hoe wij omgaan met deze situatie.

  Onze showroom en werkplaats blijven gewoon open tijdens onze reguliere openingstijden en uw geplande afspraak kan doorgaan. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en worden alle voorschriften opgevolgd.

   Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verspreiding zo goed mogelijk tegen te gaan:
  • Wij schudden geen handen, houden afstand en geven voorkeur aan communicatie via telefoon of e-mail;
  • Onze medewerkers zijn klachtenvrij. Mocht een medewerker klachten krijgen, zal hij/zij direct worden verzocht om naar huis te gaan.
  • Heeft u de komende tijd een afspraak en heeft u klachten? Wij verzoeken u dan telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen uw afspraak verzetten of uw auto kosteloos ophalen.
  • Wij verzoeken u betalingen zo veel mogelijk elektronisch te voldoen.
  • Graag geen andere sleutels dan alleen uw autosleutels af te geven.

  • Desinfectie maatregelen:
  • Deurgrepen, stuurwielen, versnellingspoken, handremmen en sleutels worden ontsmet. Dit gebeurd zodra u uw auto brengt en opnieuw als u uw auto ophaalt. En geldt ook voor leen- en huurauto’s en voertuigen waarin proefritten worden gemaakt.

  Extra service
  Kunt of durft u de deur niet uit, dan kunnen wij uw auto kosteloos bij u ophalen en weer terug brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan ook de desinfecterende handelingen verrichten.

  Met vriendelijke groet,
  Autobedrijf Kooy

Airco Service

Ook voor uw Aircosysteem bent u bij ons op het juiste adres

Wij zijn een STEK gecertificeerd bedrijf en beschikken over de nieuwste apparatuur om u airco te controleren/repareren en deze in top conditie te houden.

*Airco Check gratis

Systeem controleren op werking.

*Airco Reiniging €35,-

Reiniging van het systeem,waardoor schimmels en bacteriën verdwijnen en nare luchtjes tot het verleden behoren.

*Airco Service tot 600 gram. € 99.50,-

*Airco Service vanaf 600 gram. €119.50,-

Systeem leeghalen controleren op lekkage en opnieuw afvullen met de door de fabriek voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel en toevoeging van nieuwe P.A.G olie voor de aircopomp en fluor treatment voor eventuele lekkages in de toekomst snel te traceren.